Τηλεφωνήστε μας213-0272695, 6984-137030

 Η εγκατάσταση ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα,δεν είναι πλέον πολυτέλεια.Απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ ζεστό νερό όλο το χρόνο,ακόμα και με χαμηλή ηλιοφάνεια.

 Η εταιρεία ΗΛΙΟΑΚΜΗ με περισσότερα απο 35 χρόνια εμπειρίας και τα βραβευμένα προ'ι'όντα της εγγυάται άριστη απόδοση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο παλιές και γνωστές εταιρείες στον κόσμο, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα κατασκευής και έρευνας ηλιακών συστημάτων, τα οποία διαθέτει επιτυχώς τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Χιλιάδες ηλιακοί θερμοσίφωνες και ηλιακοί συλλέκτες είναι τοποθετημένοι σε κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κολυμβητήρια, θερμοκήπια, εργοστάσια, στρατιωτικές βάσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, κλπ. προσφέροντας άφθονο ζεστό νερό και συμβάλλοντας καθημερινά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Από την εκτεταμένη έρευνα & το σχεδιασμό στο έτοιμο προϊόν
Oι ηλιακοί θερμοσίφωνες και οι ηλιακοί συλλέκτες ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και η παραγωγή τους ελέγχεται σε κάθε στάδιο. Κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας φέρει ένα ειδικό σήμα ποιότητας και ελέγχου το οποίο πιστοποιεί:

    Την ποιότητά του
    Την απόδοσή του
    Το σχεδιασμό του

 

 

Oδηγίες Εγκατάστασης Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Προσφρά Ηλιακού Ηλιοακμή 160litra

Προσφορά Ηλιακού Solarnet 160litra